Bestill hotell rett fra mobilen

Expedia.no lanserer nå sin første lokaltilpassede app for det norske markedet, Expedia hotell app. Appen er gratis for iPhone, iPod Touch and Android, og er utviklet for å gi reisende en intuitiv og enkel måte å finne frem til og booke hoteller via en mobil enhet. Expedia Hotels er den første applikasjonen Expedia lanserer på norsk, og er en lokaltilpasset variant av appen som ble lansert på engelsk i våres.

I april i år lanserte Expedia appen Expedia Hotels. Den ble nedlastet 100 000 ganger i 77 land i løpet av den første uken på markedet, fikk 4,5 av 5 stjerner på iTunes og var ”Ukens app” i Storbritannia og USA da den ble lansert. Nå kommer appen i norsk versjon. Lanseringen av lokale versjoner er del av en serie mobile tiltak for Expedia, og den norske versjonen av appen blir nå også tilgjengelig for Android-brukere.

- Når man er på reise er det praktisk å kunne booke hotell i nærheten på en kjapp og enkel måte via sin mobiltelefon, sier Charlotte Gogstad, administrerende direktør for Expedia Norden.  

 

Personlig assistent på reisen

I november 2010 kjøpte Expedia Mobiata, en av verdens ledende app-utviklere. Utviklingen av mobile applikasjoner er en del av selskapets satsing på å støtte reisende gjennom hele reisen og være en slags personlig assistent mens man er på reise, uavhengig av hvilken plattform man har tilgjengelig. Expedia starter med egne applikasjoner for hotell-booking da de ser at 70 prosent av bookinger gjort via mobile enheter er for overnatting samme dag, og kun over en natt. Ved å åpne appen finner den automatisk hoteller i gåavstand fra brukeren, via GPS.  Applikasjonen ble først lansert på engelsk med lokale valutaer og gjøres nå tilgjengelig på mange språk.  

 

Enkelt og intuitivt

Brukergrensesnittet på Expedia hotell app er enkelt, strømlinjet og har en lekker grafisk utforming. I tillegg til å finne hoteller innen brukerens umiddelbare nærhet, kan brukeren enkelt lete seg frem til og bestille hotell hvor som helst i verden i forkant av reisen. Hotellene filtreres etter pris, klassifisering, popularitet eller avstand, og rangeres gjennom karakter på TripAdvisor. De høyest rangerte hotellene er tydelig merket.

Etter et søk kan du umiddelbart gå gjennom alternativene, og du skroller enkelt gjennom søkeresultatene med en innovativ indekskontroll.  Med et interaktivt kart ser du alle hoteller i området, og når du ser nøyere på hvert alternativ får du opp et sammendag av fasiliteter og detaljer om hotellet, sammen med et bildegalleri. Når hotellet er booket finner du veien ved hjelp av appen, i tillegg til at bestillingsbekreftelsen er tilgjengelig på mobilen via SMS eller mail.

 

Expedia Hotels kan lastes ned gratis fra App Store på www.itunes.com/appstore og fra Android Market eller via denne linken:

https://market.android.com/details?id=com.expedia.bookings

__________________________________________________________________________________
For ytterligere informasjon, kontakt:
Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.
Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, fly og leiebiler i Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000 overnattingssteder over hele verden, 4 millioner rom, millioner av publiserte rabatterte priser fra over 450 flyselskaper, pakketeknologi for sammensetting av din egen ferie, bilutleie fra de beste biluteleieselskapene samt et utvalg av attraksjoner verden over.

You might also like :