Expedia lanserer egen nettbrett-ap

Expedia.no lanserer i dag en spesialtilpasset versjon av sin hotell-app for iPad og Android-nettbrett. Siden Expedia lanserte appen Expedia Hotels for Android-telefoner og iPhone våren 2011, har den blitt en av verdens mest populære apper for hotellbooking, er lastet ned nesten to millioner ganger og har vært nummer 1 på listen over gratis reiseapper i iTunes App Store.

Booking ved fire trykk

Flere og flere reisende velger nå å ta med seg nettbrett når de drar ut på reise, og for Expedia var det derfor naturlig å lansere en app som var optimalisert for nettbrett. Enten du er på veien eller sitter i godstolen kan du kjapt finne, sammenligne og booke over 130 000 hoteller. Hele bookingprosessen fra start til slutt krever ikke mer enn fire trykk på nettbrettet.

I mer enn halvparten av bookingene som blir gjort via iPhone gjelder bookingen samme natt. Med Expedia Hotels kan de raskt finne tilgjengelige hoteller inne gangavstand, og kan snevre inn søkene på pris, avstand aller brukeranmeldelser.

 

Strømlinjeformet og intuitivt

Brukergrensesnittet på Expedia Hotels er enkelt, strømlinjet og har en lekker grafisk utforming. Når programmet starter finner appen via GPS hoteller innen umiddelbar avstand for den reisende helt automatisk.  I tillegg kan brukeren i forkant av reisen enkelt lete seg frem til og bestille hotell hvor som helst i verden.

Expedia Hotels er tilgjengelig for gratis nedlastning via Apple App store og Android Market.

 

Viktige funksjoner i Expedia Hotels:
• Viser tilgjengelighet til over 130 000 hoteller over hele verden i sanntid. 
• Lysbildefremvisning med høyoppløselige bilder av hotellet
• Flere hoteller med forskjellig beliggenhet og tilbud kan sammenlignes med kun ett tastetrykk
• Sikker bestilling via fire tastetrykk
• Mulighet til å se alle tilgjengelige hotellrom i nærheten på et interaktivt kart, via GPS
• Filtrerer etter pris, avstand, hotellnavn, og andre reisendes tilbakemeldinger
• Tilgang til Expedias mer enn 4 millioner individuelle reiseanmeldelser
• Detaljerte beskrivelser av hvert hotell
• Brukerinformasjon lagres automatisk å forenkle fremtidige bestillinger

_________________________________________________________________________________

For ytterligere informasjon, kontakt:
Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia.no, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.
Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, flyog leiebiler i Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000 overnattingssteder over hele verden, 4 millioner rom, millioner av publiserte rabatterte priser fra over 450 flyselskaper, pakketeknologi for sammensetting av din egen ferie, bilutleie fra de beste biluteleieselskapene samt et utvalg av attraksjoner verden over.

Expedia er et registrertvaremerke av Expedia, Inc. i EU og visse andre jurisdiksjoner.  Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. © 2011, Expedia, Inc.

You might also like :