Ingvild (21) er Norges nasjonale reiseekspert

Expedia.no har denne høsten lett etter ”Norges nasjonale reiseeksepert” i hele Norge, en reiseguru som vil vise frem Norges ferieperler. Jakten er nå over, og Ingvild Ringheims video fra romantiske Trondheim gjorde at hun stakk av med seieren.

De beste ferieopplevelsene trenger ikke nødvendigvis være blant de mest kjente, og det ønsket Expedia å sette fokus på denne høsten. Gjennom å dele tips og råd om gode norske ferieopplevelser på Expedias Facebook-sidedeltok man i en konkurranse om å bli Norges nasjonale reiseekspert. Alt deltakere behøvde å gjøre er å laste opp en kort video hvor man deler sine beste tips og høydepunkter ved sitt feriested.

Ingvild Ringheim er opprinnelig fra Voss, men bor og studerer ved NTNU i Trondheim. Med venninnen Åshild Samseth (22) bak kamera viste de frem Trondheims mest romantiske sider, og da var Ja-benken på toppen av Steinberget et selvsagt sted å filme. Dette gjordet at Ingvild stakk av med seieren og en tur til New York og hun tar selvfølgelig med seg venninnen.

– Å vinna konkurransen var veldig stort. Det var moro å bli kjent med ukjende delar av Trondheim under laginga av filmen, og turen til New York kjem til å bli ei oppleving for livet, sier Ingvild.

Det betyr også videoen fra romantiske Trondheim skal vises på Expedias internasjonale nettsted og delt i sosiale medier til millioner av reisende. Så til neste år blir det kanskje flere utenlandske turister som vil se benken der Bjørnstjerne Bjørnson fridde til sin Karoline.

– Ofte er de best bevarte hemmelighetene som også gir de mest spesielle opplevelsene. Og hvordan finner vi enklest frem til de små perlene som ikke står fremst i guideboka? Først og fremst gjennom kunnskapen til de som er de ekte reiseekspertene, nemlig lokalebefolkningen, sier Charlotte Gogstad i Expedia Norden.

Når Ingvild tar turen til New York som Norges nasjonale reiseekspert har hun også et oppdrag med seg i kofferten. Hun skal nemlig skrive en reisereportasje fra ”The big Apple”, som skal trykkes i magasinet Reiser og ferie.

– I New York er det så utruleg mykje å oppleva at det å henta inspirasjon til ein reisereportasje kjem til å gå som ein leik.

For mer informasjon, kontakt: ______________

Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.
Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, fly og leiebiler i Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000 overnattingssteder over hele verden, 4 millioner rom, millioner av publiserte rabatterte priser fra over 450 flyselskaper, pakketeknologi for sammensetting av din egen ferie, bilutleie fra de beste biluteleieselskapene samt et utvalg av attraksjoner verden over.

 

Expediaer et registrert varemerke av Expedia, Inc. i EU og enkelte andre jurisdiksjoner. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. © 2011, Expedia, Inc.