Eggstra morsomt å sjekke inn i påsken

Expedia.no feirer påsken med en god gammeldags påskeegg-jakt gjort på en utradisjonell måte i sosiale medier. Nå kan du lete etter påskeegg på Facebook samtidig som du ”sjekker inn” på spennende destinasjoner − selv om du ikke forlater sofaen i løpet av påskeferien.

- Flere og flere reisende bruker sosiale medier for å finne inspirasjon til reiser og nye destinasjoner å besøke, derfor ville vi engasjere Facebook-brukerne på en helt ny måte, sier Charlotte Gogstad, administrerende direktør for Expedia Norden.

Det er blitt veldig populært å ”sjekke inn” når man besøker ulike steder, og dette gir vanligvis en god oversikt over hvor vennene dine egentlig befinner seg. Expedia.no feirer påsken med en ny aktivitet i sosiale medier og lanserer en påskeeggjakt der brukerne kan sjekke inn virtuelt på spennende destinasjoner over hele verden, selv om man ikke har forlatt sitt eget hjem. Samtidig kan man hver dag finne et påskeegg gjemt på de ulike destinasjonene, som gir brukerne som finner disse eggene gavesjekker på 500 kroner* avslag neste gang man bestiller hotell via Expedia.no. Samtidig får brukerne en guide til destinasjonen, og inspirasjon til å ta turen fysisk – ikke bare via Facebook.

- I Expedia.no er vi alltid på utkikk etter nye destinasjoner eller nye måter å oppleve kjente feriesteder på. Med Check in-applikasjonen og påskeegg-jakten håper vi at brukerne får sett nærmere på destinasjoner over hele verden og dele vår lidenskap for nye opplevelser, sier Charlotte Gogstad.

 

Slik fungerer det:

  • Expedia Check In viser brukerne et kart over et utvalg ulike destinasjoner og attraksjoner i hver by. Du kan for eksempel velge New York, London, Roma eller Paris.
  • Med et enkelt klikk kan du velge destinasjon og så sjekke inn på en av attraksjonene, som Frihetsgudinnen i New York eller statsmininsterboligen i London, 10 Downing Street.
  • Så kommer det opp på din profil hvor du har sjekket inn. 
  • Mellom 4. og 13. april arrangerer Expedia.no en påskeegg-jakt gjennom Check In-appen. Hver dag er et nytt påskeegg gjemt i en av byene. 
  • Den første som finner egget ved å sjekke inn får en gavesjekk med verdi på 500 kroner* som man kan bruke på neste bestilling av hotell via expedia.no 
  • For mer informasjon, besøk Expedia sin Facebook-side på www.facebook.com/Expedia.no
  • *Ved bestilling på minimum 3000 kroner.

 

__________________________________________________________________________________

For ytterligere informasjon, kontakt:
Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia.no, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.
Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, flyog leiebileri Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000 overnattingssteder over hele verden, 4 millioner rom, millioner av publiserte rabatterte priser fra over 450 flyselskaper, pakketeknologi for sammensetting av din egen ferie, bilutleie fra de beste biluteleieselskapene samt et utvalg av attraksjoner verden over.

Expedia er et registrert varemerke av Expedia, Inc. i EU og visse andre jurisdiksjoner.  Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. © 2011, Expedia, Inc.