Nå kan du bestille fly via Expedias suksessapp

Expedia har hatt stor suksess med sin prisvinnende mobilapp, og nå lanseres en oppgradert versjon. Via denne appen blir det også mulig å bestille fly direkte fra over 130 flyselskaper på samme sted som du kan booke overnatting på over 140 000 hoteller. Appen som ble kåret til en av Googles beste apper i 2012, og i forrige måned ble tildelt en Webby er nå tilgjengelig i Norge.

Mobilappen er allerede lastet ned av millioner av brukere over hele verden, men med den oppgraderte versjonen får reisende over hele verden enda bedre hjelp både før og under reisen.

- Også når det gjelder reise er forbrukerne blitt vant til at man skal ha alt tilgjengelig uavhengig av hvilken device man surfer på. Vi så derfor nødvendigheten av å utvide mobiltilbudet vårt, og inkludere flybooking i tillegg til hotellrom, sier Charlotte Gogstad, administrerende direktør for Expedia Norden.

Expedia lanserte sin bookingapp for hotell i 2011, og siden er appen lastet ned over 10 millioner ganger av brukere i over 220 land. Den oppgraderte versjonen som nå lanseres gjør det også mulig å booke flyreiser, som betyr at du kan håndtere hele reisen fra a til å via appen.

I tillegg til et fullintegrert reiseverktøy, vil brukerne kunne se alle sine bestillinger med Expedia på ett sted, enten de er laget på en PC, nettbrett eller mobil. Appen gir deg alle de siste oppdateringene på reiseinformasjonen din gjennom push-varslinger, i tillegg til kart over flyplassterminaler over hele verden.

Gjennom oppkjøpet av apputvikleren Mobiata har Expedia fått unik innsikt i mobilbruk, noe som har vært til stor nytte når de har utviklet de nye appen, som er spesielt utviklet for mobilbruk. Utviklerne har tatt utgangspunkt i at 60 prosent av alle reisende som booker hotell via mobilen gjør det innen et døgn før overnattingen. I tillegg ser man at 80 prosent av de som booker via mobilen velger et hotell som er innen cirka 15 kilometer i avstand. Standardinnstillingene er derfor utformet for å være tilpasset dette, og skal passe bookinger som skjer kort før flyreisen eller hotellbesøket.

Uansett om du har gjort bookingen på hjemmesidene eller via appen finner du all nødvendig informasjon samlet på en enkel måte i appen. I tillegg har den følgende funksjoner:

 • Realtime oppdatering av ny informasjon
 • Mulighet til å dele bookinger via mail eller sms slik at andre også mottar reiseinformasjonen
 • Tilgang til kundeservice via kun et tastetrykk
 • Mulighet til å se bookinger ved å angi bookingnummer eller mailadresse
 • Informasjon om alle bookinger gjort via PC eller mobil, som inkluderer:
  • Fly: all informasjon med bookingreferanser, flyselskap, flightnummer, reisedato og tider, informasjon om gate og fly. Applikasjonen viser også et kart over flyplasser du reiser fra og ankommer til, samt også eventuelle flyplasser du mellom lander på og veien mellom disse. I applikasjonen finnes også kart over 200 større flyplasser over hele verden.
  • Hotell: Siden viser hotellets adresse, kontaktinformasjon og beliggenhet på et kart.
  • Bilutleie: bookingreferanse, bilutleiefirma, lokal kontaktinformasjon, dato og tid for avhenting og avlevering av bilen
  • Bookede aktiviteter eller transport til og fra flyplassen: Applikasjonen viser dato for booket aktivitet eller annen tjeneste, når bookingen går ut, antallet person den gjelder og navn og link til en kupong med strekkode som innløses

 

Vi ser i i økende grad at kunder ønsker å planlegge og booke reisen mens de er på farten, så vi vil gjerne tilrettelegge for det slik at de kan gjøre dette raskt og enkelt, uavhengig av hvilken enhet de bruker. Det er viktig at de får tilgang til all reiseinformasjon mens de er på farten, samtidig som det må være skreddersydd for mobil, legger Gogstad til.

Appen er gratis og finnes tilgjengelig i Norge for Android og iPhone fra og med xx mai 2012. du kan laste den ned på http://www.expedia.no/p/app

For ytterligere informasjon, kontakt:

Hanne Kjærnes, kontaktperson for Expedia.no, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.

Om Expedia

Expedia Group er verdens ledende reisebyrå på nett, og tilbyr bestilling på 200.000 hoteller over hele verden (inkludert både store hotellkjeder og mindre boutiquehotell), flybilletter fra over 300 flyselskaper, bestilling av leiebil og ulike typer aktiviteter. Ved å kombinere stort utvalg med gode søkeverktøy, hjelper Expedia.no reisende med å finne og sette sammen reisen som er best tilpasset deres individuelle behov.

Våre kunder sparte også tusenvis av kroner i fjor ved å sette sammen sine egne pakkereiser og bestille fly og hotell i ett (basert på den gjennomsnittlige besparelsen ved å bestille hotell og fly sammen).

Expedia.no er en del av Expedia Inc. merkevarer. Selskapet leverer fritids- og forretningsreiser til forbrukere, driver økning i etterspørsel og direkte bestillinger til reiseleverandører, og gir annonsører muligheten til å nå et verdifullt marked av reisende gjennom Expedia Media Solutions. Expedia driver også bestillinger for noen av verdens ledende flyselskaper og hoteller, store merkevarer, høytrafikks nettsteder, og tusenvis av aktive partnere gjennom Expedia ® Affiliate Network.

Expedia, Expedia.no og fly-logoen er varemerker eller registrerte varemerker for Expedia, Inc. i EU og enkelte andre jurisdiksjoner. Alle andre varemerker tilhører sine respektive eiere. © 2013 Expedia, Inc.