Ta en annen sti i New York

New York blir et stadig mer populært reisemål for nordmenn, og med nye direkteruter blir det både lettere og raskere å komme seg dit fra Norge. De fleste som reiser over havet kjenner til de vanlige og mye omtalte turistmålene i New York, som Frihetsgudinnen, Empire State Building, shopping på 5th Avenue eller besøk på Ground Zero.

Det færre vet om, er alle de utradisjonelle turistmålene. Man er nemlig slett ikke nødt til å gå den allerede opptråkkede turiststien. Expedia.no har nå kampanjetilbud på turer til New York med inntil 30 % rabatt på utvalgte hoteller. I den anledning har vi samlet noen av de mer utradisjonelle turistattraksjonene som vi håper kan inspirere deg til en mer personlig vri på turen neste gang du skal ut og reise. Se http://www.expedia.no/aktuelle-tilbud.aspx for gode reisetips til ”The big apple”.

 

Se New York fra en annen vinkel

Høye skyskrapere og trange gater kjennetegner New York, men fra vannet ser man byen fra en helt annen vinkel. Hvorfor ikke se New York fra vannet hvis du reiser om våren eller sommeren? Kajakk er en morsom og sporty måte å oppleve New York på. For mer inspirasjon, kan du ta en titt på denne videoen: http://youtu.be/mBmCJmNlhxA.

For booking av kajakktur: http://www.nykayak.com.

Vil du har enda flere sporty opplevelser i New York, anbefaler administrerende direktør for Expedia i Norden, Charlotte Gogstad, å besøke Yankee Stadium.

 

Guidet cocktail tour

Få forlater New York uten å ha drukket en cocktail. Men et tusentalls ulike barer, klubber og puber kan gjøre det vanskelig og forvirrende å finne frem til akkurat det du vil ha. Hvorfor ikke heller bli med på en guidet tur for inntil seks personer rundt på de beste og mest populære cocktailbarene i New York med en ekspert som forteller, viser og svarer på det du lurer på. En perfekt aktivitet for venninnegjengen på tur, eller hvis du reiser alene og vil møte andre drinkglade turister. I denne videoen får du en liten prøvetur: http://youtu.be/D2ibivd7M8s.

Du kan også booke en privat ”History of Cocktails in New York Walking Tour” på Expedia.no: http://www.expedia.no/pub/agent.dll?qscr=tsdt&ofid=15350&loid=178293&stat=5&wtid=28.

Sjekk også ut disse nettsidene for å se noen av stedene man er innom på turen:

www.employeesonlynyc.com

www.lanikainy.com

www.pjclarkes.com

www.kingcocktail.com

Er du på kjendisjakt i New York, anbefaler vi deg å dra på enten Gansevoort Hotel i Park Avenue, Tao, Meatpacking District. Administrerende direktør Charlotte Gogstad anbefaler sine favorittrestauranter Buddakan og Baltazar, som også er populære blant kjendiser.

 

En annen type kunst

Mange ønsker å besøke New Yorks mange museer og gallerier, men mye av byens kunst kan du faktisk finne utendørs. Det er riktignok en annerledes og moderne form for kunst, men vi tror at bestemor kan bli like imponert som familiens unge medlemmer. Noen steder får du til og med sett kunstnerne i aksjon, og du kan ta med deg inspirasjon og kunnskap hjem i bagasjen: http://youtu.be/z4xa6LZpd5w.

For mer informasjon:

Meres One, meresone@5ptz.com, www.5ptz.com.

Andre alternativer til litt mindre kjente gallerier og museer er Studio Museum of Harlem, Brooklyn Museum samt Holocaust Museum og Native American Museum i Battery Park. Vi anbefaler absolutt et besøk.

Så hvorfor ikke tråkke din egen sti og oppleve New York på andre, spennende måter. For gode tilbud til New York, se http://www.expedia.no/New-York.d178293.Reise

 

For ytterligere informasjon, kontakt:_________________________________________
Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.


Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, fly og leiebiler i Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000 overnattingssteder over hele verden, 4 millioner rom, millioner av publiserte rabatterte priser fra over 450 flyselskaper, pakketeknologi for sammensetting av din egen ferie, bilutleie fra de beste biluteleieselskapene samt et utvalg av attraksjoner verden over.