Ta en vintertur til Vegas

Jul og nyttår nærmer seg med stormskritt, og er du allerede lei av mørkt og grått vær og ønsker en litt mer glamorøs høytidsfeiring finnes det ikke noe bedre sted enn Las Vegas. Dette er verdens partyhovedstad, og har noe å friste med for enhver smak.

Glitter, glamour og gambling − det er Las Vegas i et nøtteskall. Byen kan by på alt fra rodeoer, til spektakulært fyrverkeri, Michelinrestauranter, flotte museer og verdensberømte artister, − her finnes noe for alle. Dersom du beveger deg utenfor velkjente ”The Strip” kan du også oppleve vakker natur og actionfylte aktiviteter rett utenfor utenfor byen. Administrerende direktør i Expedia Norden, Charlotte Gogstad gir deg sine beste tips dersom du vil slippe unna vinteren og ta en tur til Vegas.

 

Lev som en kjendis
Om det er et sted du virkelig kan få en smakebit av kjendistilværelsen så er det i Las Vegas. Begynn med å booke en privat limousin og ta en tur ned ”The Strip”. Oppleve flammene på Mirage Volcano, det verdensberømte fonteneshowet på Bellagio og verdens største TV på Fremont Experience. 

Etter en liten rundtur i limousinen så tar du turen videre til et av kjendisutestedene Pure, The Bank, The Cosmopolitan, Tao eller Marquee. Her kan du feste til solen står opp mens kjente DJ-er som Erick Morillo eller Benny Benassi snurrer skiver.

Har du ennå ikke sett noen kjendiser og har lyst til å fortsette festen helt til neste morgen, pleier mange kjendiser å dra til Drai’s after hours. Her er det så mørkt at man nesten ikke kan se noe, men dette er stedet å dra til dersom man vil fortsette festen fra 4 om morgenen og utover.

For å fortsette kjendislivet dagen derpå så kan du ta en helikoptertur over Hoover Dam, Lake Mead og Fortification Hill. Ta turen så videre til Grand Canyon og kos dere med et glass champagne ved Colorado River.

 

Adrenalinfylt ferie

Las Vegas er ikke stedet å reise til om man ønske fred å ro, men definitivt stedet for adrenalinjunkier. Du kan prøve NASCAR racing eller kappkjøre med en luksussportsbil, eller hvorfor ikke prøve å kjøre en sandbuggy ute i ørkenen? I en liten bil raser man mellom sanddynene og leker seg. Du kan få en smakebit av opplevelsen her.

 

Mange Michelinstjerner

I Las Vegas skal alt være litt større og litt bedre enn andre steder, og når det kommer til restauranter er heller ikke dette noe unntak. Byen har mange gourmet og Michelin-restauranter å by på, blant annet kan Mesa Grill restaurant med anbefales, som er eid av den amerikanske kjendiskokken Bobby Flay. Tenker du å tilbringe juleferien i Las Vegas kan du spise en skikkelig overdådig julemiddag på restauranten til den verdensberømte kokkenJoel Robuchon på MGM Grand. Restauranten er liten og intim, og her lønner det definitivt seg å bestille god tid i forveien. Robuchon har blant annet vunnet prisen ”Chef of the Century”, og restauranten er den første i Vegas som fikk 3 stjerner i Michelinguiden. 

Et annet hyggelig sted å spise i desember er Twist Restaurant, som ligger i 23 etasje og har utsikt over hele skylinen og alle julelysene. Her serveres klassisk fransk mat med en liten tvist, og restauranten har også hele tre stjerner i Michelinguiden. Dersom du vil ta deg en tur på ”The Strip” kan den franske restauranten Mon Ami Gabi anbefales.

 

Råd for reisende på budsjett

Dersom du reiser på budsjett til Las Vegas anbefaler Charlotte Gogstad i Expedia følgende:

  • Dra midt i uken, da er prisene mye lavere
  • Ta en airport shuttle til hotellet eller kasinoet i stedet for taxi
  • Drinkene er gratis når man gambler, så dersom du skal ut på byen kan du starte kvelden i hotellbaren med litt video poker og drinker og så dra ut på klubb. Slik får du gamblet litt uten å tømme hele kontoen samtidig som du drikker gratis. 

På Expedia.no finner du nå gode priser på turer til Las Vegas, og tilbudet gjelder frem til 13. november. Mer informasjon finner du her:

__________________________________________________________________________________

For ytterligere informasjon, kontakt:
Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.
Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, fly og leiebiler i Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000 overnattingssteder over hele verden, 4 millioner rom, millioner av publiserte rabatterte priser fra over 450 flyselskaper, pakketeknologi for sammensetting av din egen ferie, bilutleie fra de beste biluteleieselskapene samt et utvalg av attraksjoner verden over.