Romantikken lever lenger på reise

I høst gjennomførte Expedia en internasjonal undersøkelse om reisevaner, som viste at nordmenn er blant de mest romantiske ferierende i Europa. Det ble bekreftet igjen denne uken: Valentine’s Day er den dagen expedia.no har hatt desidert flest bookinger så langt i år.  

Flere og flere feirer kjærligheten på Valentine’s Day, og ser det som en anledning til å gjøre noen hyggelig sammen med sin kjære. I år har tydeligvis mange også brukt merkedagen til å sørge for at man har noe å se frem til, da expedia.no hadde rekordstor trafikk 14. februar. Økningen var så markant at administrerende direktør i Expedia Norden Charlotte Gogstad mener at dette må være på grunn av den romantiske merkedagen:

- Mange trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag og reise bort sammen slik at man kan pleie kjærligheten, og det er det nok mange som har blitt påminnet om på Valentine’s day, sier Charlotte Gogstad i Expedia.no

Den mest bookede destinasjonen via Expedia.no på Valentine’s Day var byen som aldri sover - New York, fulgt av Oslo og London, alle romantiske byer for kortere eller lengre turer. Videre på listen kom København, med sitt store utvalg av gourmetrestauranter, San Francisco, som er kåret til en av verdens vakreste byer, og Krakow, en by rik på kultur og med fantastisk atmosfære.

- Det kan jo også hende at noen har hatt dårlig samvittighet for å ha glemt sin kjære på Valentine’s day, og da funnet ut at en reise ville vært et fint plaster på såret, sier Charlotte Gogstad.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:
Hanne Kjærnes, kontaktperson Expedia.no, telefon 997 41 263, e-post hk@pr-o.no.
Expedia er det ledende nettstedet for rimelige reiser over hele verden hvor man kan velge mellom tusenvis av hoteller, fly og leiebiler i Norge og i utlandet, eller sette sammen sin egen pakkereise. Selskapetstartet opp i 1996 og er verdens største reisebyrå på nettet. Expedia betjener millioner av reisende hvert år og gir kundene lett tilgang til: Over 140 000